Pokec
+2
Mimi
Sue
6 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Pokec
asi tak ved je už august a ja som ani pri vode nebola, teda bola ale nie kúpať sa na čo som si kupovala nové plavky tse tse
hehe no Sue, nie si sama tiez mam nove plavky a sú mi tak na dve veci .. vonku pri vode som bola v juni 2x, cize jul a august, NIČ ... ááách jaj ..
Lexy- book freak
- Počet príspevkov : 51
Sue: ze nebola pri vode ale okamzite to odvolaj no vidis a to sme chceli dat Hron
Mimi- vedúca
- Počet príspevkov : 140
Hron?? ... prosííím zoberte aj mňa!!!! ... budem poslúchať!!! .. no ale teplo má byť zasa len pár dní a potom zasa dážď a všade samá voda ...
Lexy- book freak
Lexy: no musime spravit vylet k Hronu
Mimi- vedúca
Mmi: ved som písala že teda bola ale nie kupať sa ... áno šli sme k Váhu áno bolo to úžasnéééé to naše pekné miestočko
Lexy: jasne vezmeme ťa len neviem kedy by sme to spáchali ale ja som všetkými dvadsiatimi za
Lexy: jasne vezmeme ťa len neviem kedy by sme to spáchali ale ja som všetkými dvadsiatimi za
hehe ....no tak skôr si myslím, že leto je už DEAD a všade bude už len samá voda .... pzááj a aký ste mali víkend?
Lexy- book freak
Lexy napísal:hehe ....no tak skôr si myslím, že leto je už DEAD a všade bude už len samá voda .... pzááj a aký ste mali víkend?
Víkend byl hrozný, celý jsem ho proležela nebylo mi nějak dobře. To naštve, zvlášť když celý víkend svítilo slunce....
jooj, tak to ma mrzí ... ale dúfam,že je už všetko ok
Lexy- book freak
ludkovia ako ste na tom vy a rozpravky?
Snehulienka
Snehulienka
- kód:
http://www.youtube.com/watch?v=_vExBLVdh1M
Mimi- vedúca
že aká rozprááávka ... nemozem z toho ..
Ľudiááááááááááá!!! ..Leto sa vrátilo!! .. I´m so happy!!
Ľudiááááááááááá!!! ..Leto sa vrátilo!! .. I´m so happy!!
Lexy- book freak
to teda vratilo moje ramena si to dnes paradne odniesli
Mimi- vedúca
nooo tak to bol riadny sunny day .. a dala si si na ne smotanu,či?
Lexy- book freak
Lexy: no stavila som na gel z aloe a celkom to je dobre takze
Mimi- vedúca
kks ved teplo ako v peci, lucifer poriadne prikuruje, ach jaj ... ešte dobre že ti je lepšie Mimi
dakujem no hej je lepsie len vyzeram ako po zapase s ohnom
Mimi- vedúca
Mimi .. no ešte že je už dobre .. takže odteraz už len s opaľovacím krémom na potulky Bratislavou
Lexy- book freak
Lexy: no tomu ver kto by povedal ze tam bude tak pripekat
Mimi- vedúca
veď to! .. Bratislava jedna čooo ... nabuduce sa musíme všetci lepšie vybrojiť, mna zasa celý večer strašne boleli nohý z tých nusných šlapiek ... si musím kúpiť niečo také, čo mala Sue, v takých topánkach je radosť cestovať!!
Lexy- book freak
odporúčam, sú strašne pohodlné ani nevieš že ich máš na nohách no jo a to teplo stále neustáva
tak také dačo si musím kúpiť aj ja! hehe.. tento týždeň už nestíham, ale potom nabehnem na najbližší obchodík a sú moje .. veru teplo teplo teplíčko máme a vraj do nedele stále bude ...treba využiť a rýchlo ešte nachytať bronz
Lexy- book freak
no hej hej treba si také zaobstarať no hej a potom o desať stupnov dole ešteže tu máme klímu
bronz? aky bronz? ja uz nechcem lsnko ani vidiet teda minimalne moje ramena nechcu ale teda sa nam to pocasie riadne vysanti do konca augusta este
Mimi- vedúca
tak to áno, taký posledný výdych leta je tento týžeň a keď už leto, tak poriadne! ... hehee... ešte že mám štvrtok,piatok dovolenku a budem chytať ten bronz!!! ..... aj ja mám v kancli klímu, ale je vypnutá a radšej mám otvorené okná a snažím sa trošku zohriať pri nich, pretože zo šéfovej kancelárie ide taká zima, že už mám ďalšiu zimnicu na perách (
Lexy- book freak
ja mám šťastie že tú klímu si regulujem a riaditel má dvere zatvorené čiže je to totálna pohodka komu je lepšie
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Povolenie tohoto fóra: