Paranormal activity 1 a 2
+2
Patty
Sue
6 posters
:: Filmy :: Už nikdy viac
Strana 1 z 1
Paranormal activity 1 a 2
Hmmm, oba filmy už nechcem v živote vidieť a to nie pretože by boli zlé, ale mám voči nim rešpekt, po druhom filme som mala desivé sny a po prvom no ehm, som dáko nemohla spať, ale to spracovanie sa mi celkom pozdávalo no ... ale obávam sa, že by ma nikto nedonútil pozerať tieto filmy znovu
Re: Paranormal activity 1 a 2
O Paranormal Activity jsem toho hodně slyšela a to co jsem slyšela mi úplně stačilo. Jak jsi psala, právě proto, že mám vůči takovýmto filmům respekt bych se na to nikdy nedívala, horory nemusím, zvlášť horory podle pravdivé události. Pak bych už nejspíš nikdy v životě nezamhouřila oka
tak toto neeeeee toto uz NIKDY viac jednotka mi uz mohla byt varovanim ze dvojku uz nemam pozerat ale neee ja osm ju videla a vdaka nej celu noc nespala
Mimi- vedúca
- Počet príspevkov : 140
patty: ono to neni podla skutočnosti ale aj tak neodporúčam
mimi: nj a ja hned oba diely za sebou však prečo nie
mimi: nj a ja hned oba diely za sebou však prečo nie
no si si trufla no ale po prve do tejto kategorie by som k tymto dvom zaradila aj Stvrty druh to tiez raz a NIKDY VIAC
Mimi- vedúca
ja som to nevidela a mala aj stiahnuté ale vymazala po tvojom odporúčaní nepozerať to som si netrúfla a to bolo podla skutočnosti ževraj
no hej toto by malo byt podla skutocnosti ako ja som mala dost
Mimi- vedúca
Sue: Fakt? já jsem ze všech stran slyšela, že je to podle skutečnosti.... No ale nepodívala bych se na to ani za nic, za probdělé noci mi to fakt nestojí Já, která měla málem noční můry z pohádky Anička s lískovými oříšky
Tiež som názoru, že PA1 a PA2 nikdy viac, ale z trochu iného dôvodu. Jednoducho mi nezarezal, doslova ma nudil a takmer vôbec nevystrašil...
Deftie- obyčajný človek
- Počet príspevkov : 20
PA1 a PA2 som nevidela (teda len ukážky som zhliadla ) .... a určite sa to ani nechystám pozerať, veď by som onééé od strachu
Lexy- book freak
- Počet príspevkov : 51
Lexy: v tomto pripade sladka nevedomost
Mimi- vedúca
Mimi .. veď to a pri tom aj zostanem .. stačil mi jeden horor, či čo to bolo, ktorý sme pozerali u jednej nemenovanej osôbky,xi a potom som musela ísť o polnoci domov, to bol moj koniec vtedy .. len už neviem, že ako sa ten film volal ... hmm...ale tuším tam hral Nicolas Cage a pre mňa to bolo tiež dosť husté a už nikdy viac ..a hlavne nie v noci
Lexy- book freak
mne napadol teraz len White Noise ale tam on nehral tak neviem ci myslime to iste teraz ale tak PA to je pre mna ina kava to ako naopzaj nemam zaujem vidiet trojku
Mimi- vedúca
ááno to bolo White Noise a nehral tam NC ale Michael Keaton .. i´m sorry ... to už je aj PA 3?? brrrr... nechcela by som to veru vidieť ..stačí o niektorých veciach počuť a nie to ešte vidieť a potom sa to človeku v hlave prehráva ešte pár pekných dní ... a keď si ešte uvedomí,že ten film nie je fikcia ale realita ... .. áááá ... preto sa týmto filmom vyhýbam míľovými krokmi
Lexy- book freak
PA su vymyslene filmy ale ked to vidim bojim sa aj tak no proste su filmy ktore pre mna jednoducho niesu a toto su oni hej hej ma byt trojka
Mimi- vedúca
niekedy na jesen v oktobri má vyjst trojka, a ja silno premýšľam že seriozne to pozerať nebudem, ale ja blbá si to isto pozriem a budem sa zase mesiac báť spať .... no white noice som videla tiež, že Mimi a tiež mi nebolo všetko jedno
no jo vidiet nechcem ale tak ani dvojku som nechcela a nechcene som to videla vdaka tomu ze sa to u nas pozeralo
ale prosimta ved to bolo potichu a bolo zaznute svetlo
ale prosimta ved to bolo potichu a bolo zaznute svetlo
Mimi- vedúca
ešte keď začali premietať v kinách PA 1,tak som na to strašne chcela ísť, ale najprv som poslala brata, aby očekoval terén ..ale keď som videla, aký prišiel domov tak konec, do kina by ma nepritiahol ani pár koňov! ... potom som ešte rozmýšala o skuknutí si filmu na pc, ale tie ukážky a trailery ma táák vydesily, že už som sa ďalej o nič nepokúšala ..
my sme ten film White Noise pozerali u Mimi a keďže predtým nám porozprávala historky z ich bytu, tak som mala v gatiach,keď som išla domov .... film a do toho historky... ááááá .. veľmi nebezpečná kombinácia
my sme ten film White Noise pozerali u Mimi a keďže predtým nám porozprávala historky z ich bytu, tak som mala v gatiach,keď som išla domov .... film a do toho historky... ááááá .. veľmi nebezpečná kombinácia
Lexy- book freak
no hej ale pozerať to po tme a na plné pecky no neviem neviem len aby si aj trojku nemusela nútene pozerať
Ja som si po prvom dopozeraní jednotky (videla som ju 2x ) povedala, že to bola hlúposť. Bola som sklamaná, nerozumela som, prečo som vlastne filmu venovala hodinu a pol svojho času. A potom som si ľahla do postele a začala sa jazda... druhý raz som už problém nemala. Dvojku si však istotne nepozriem a určite nie sama o jedenástej v noci V tom čase som totiž pozerala prvú časť a to ani nechápem prečo
:: Filmy :: Už nikdy viac
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: