Switched at birth
2 posters
Switched at birth
Nový seriál, ktorý som začala pozerať vďaka Mimi, nejde tu o žiadne nadprirodzené bytosti, upírov, či anjelov by ste márne hľadali. Je to príbeh dvoch dievčat, Daphne a Bay, ktoré po narodení zamenili v pôrodnici. Keď Bay v škole na hodine biológie (aspoň tak sa mi zdá) si spolu so spolužiakmi robia krvné testy, zistuje, že sa nezhodujú s krvnou skupinou jej rodičov, preto sa vyberú do nemocnice, kde im potvrdia, že Bay nie je ich biologická dcéra. Začína sa pátranie po ich skutočnej dcére, Daphne, ktorá je hluchá. Obe rodiny sa stretávajú, aby sa lepšie spoznali.
Zatiaľ vyšlo osem epizód, z ktorých som videla sedem, ale musím vám povedať, že tšento seriál má chytil za srdce príbehom, ktorý opisuje. Veľmi sa mi páči, že je zo života, presne toto sa môže stať a isto sa aj stalo niekde na svete, len my o tom nevieme. Je úžasné sledovať Daphne, práve ona a jej kamarát Emmett sú moje obľúbené postavy, hlavne kvôli prístupu a charizme, ktorú vyžarujú. Tí, ktorí ste o tomto seriály ešte nepočuli vrelo odporúčam
Zatiaľ vyšlo osem epizód, z ktorých som videla sedem, ale musím vám povedať, že tšento seriál má chytil za srdce príbehom, ktorý opisuje. Veľmi sa mi páči, že je zo života, presne toto sa môže stať a isto sa aj stalo niekde na svete, len my o tom nevieme. Je úžasné sledovať Daphne, práve ona a jej kamarát Emmett sú moje obľúbené postavy, hlavne kvôli prístupu a charizme, ktorú vyžarujú. Tí, ktorí ste o tomto seriály ešte nepočuli vrelo odporúčam
Re: Switched at birth
No ja som na tento serial narazila uplne nahodne pri hladani nejakeho ineho na pozeranie aby som si skratila chvilu no a hned som skukla nejakych 6 epizod no podla mna fakt podareny serial ziadna priserka tam na vas za rohom necaka ani nijaky vrah proste serial zo zivota a situacia co sa moze stat a bohuzial sa aj niekedy stava.
A po vzhliadnutí najnovšej 9 epizódy sa mi este viac znechutila postava Bay to je neuveritelne ja tu postavu nemozem ani citit a to je len zaciatok serialu tak taketo rekordne znechutenie sa nepodarilo ani Samovi zo Supernaturalu
A po vzhliadnutí najnovšej 9 epizódy sa mi este viac znechutila postava Bay to je neuveritelne ja tu postavu nemozem ani citit a to je len zaciatok serialu tak taketo rekordne znechutenie sa nepodarilo ani Samovi zo Supernaturalu
Mimi- vedúca
- Počet príspevkov : 140
no asi tak Mimi, zakopať Bay, zabiť Bay, zbaviť sa Bay a to nepochopiteľné správanie Emmetta, pre boha, čo na nej ten chlapec vidí, ach jaj, a chuda Daphne, ked sa to dozvie jeho maminka má moje obrovské sympatie
no tak ako jeho mama je moj clovek len mohla aj jej vynadat ach jaj to by som si uzila a som velmi zvedava kedy jej to povedia ked sa obaja tvaria ze nic nic nic a pritom no skoda slov mne k sebe nejdu zvlast ked ona pri jednom telefonate od Daphne hned utecie a vyvolava byvalim kkso
Mimi- vedúca
asi tak, a teraz ked si Daphne priznala že ho má rada, tak to bude ešte zaujímavé, a Emmett jej klame :/ kks čo s ním tá mrcha robí je neskutočné.
no to bude vesele ale ako ved Bay sa sprava ako totalna krava to ako skoda slov na nu ako tu by sa ta priserka za rohom alebo vrah aj sikol a teraz mi napadlo ze keby jej aj vynada ona by jej velke H asi aj rozumela by nestihala sledovat co jej vravi a presne ako co z neho porobila zrazu vsetkym klame a neviem co ako...
Mimi- vedúca
no to bude a ked ešte bude mať seriál prestávku, vrrrrr, nevadí no .. tak na tú hádku by som sa pozrela ako ked bola u nich a povedala tú blbosť, teda ukázala, som nemohla, zabité no proste Bay, a najhoršie je, že Emmett si to neuvedomuje a dúfa, že ich vzťah by mohol fungovať, ale to by nemohla byť Bay
no som seriozne zvedava na to ich fungovanie vztahu ked sa ona uraza za kazdu blbost...
Mimi- vedúca
a teraz pochybujem že povedia Daphne že sú spolu, a tá jej žiarlivosť ach jaj škoda slov
sak to a este sa urazi ze ju foti hej no vyzeralo to sice vselijak ked mal po stene jej fotky mne to v prvom momente pripomenulo film s nejakym psychopatickym vrahom co sleduje svoju obet hej no ale tak su kamosi a ako dlho boli a ked rad foti omg jasne ze ju fotil ona co cakala ze teraz vsetsko spali zahodi roztrha lebo wohoooo Bay na scene....
Mimi- vedúca
však to dosť zaujímavo to vyzeralo, ale je to aj pochopiteľné, a ja verím, že to s Bay je len dočasné pobláznenie, inak si to neviem vysvetliť
Povolenie tohoto fóra: