-----INFORMACE------prosím čtěte
3 posters
:: Ostatné :: Písanie :: Z pera Terrik
Strana 1 z 1
-----INFORMACE------prosím čtěte
Vzhledem k mému dřívějšímu působení na jiném foru. Mám již někter povídky rozepsané/napsané. Jenže tam jsem je momentálně pozastavila. Chtěla bych upozornit na špatnou gramatiku a překlepy. Vím o nich snažím se je odstraňovat, ale i tak tam prostě jsou. Jsem zastáncem obsahu a děje povídky, než nějakého gramatického topu. Takže pokud to někomu vadí prosím nečtěte je. Nerada bych došla k tomu, co řeším teď někde jinde. Označení za pisatele, který si neváží čtenářů jen proto, že má chyby v textu, bych už po druhé slyšet nechtěla, opravdu mě to mrzelo. Stejně tak jako že mám 2-3 povídky rozepsané najednou. Tak se předem omlouvám, a pokud se i přes to najdou lidé co budou ochotni číst, budu ráda....[b]
Terrik- obyčajný človek
- Počet príspevkov : 27
Re: -----INFORMACE------prosím čtěte
No co sa mna tyka urcite to pocut nebudes kludne pis ved niesme na sutazi ani v skole pisat sa ma pre radost takze by som si takych ludi ani nevsimala a ze mas rozpisanych viac poviedok? ... a co na tom ked ma clovek v hlave viac napadov a chce ich dat na papier ved je to koniec koncov na autorovi akym tempom pise a znova - je to pre radost
Mimi- vedúca
- Počet príspevkov : 140
Jsem ráda že to bereš takhle... asi tak jako já.... a pár dalších fanoušků, pro které je to radost
Terrik- obyčajný človek
- Počet príspevkov : 27
ako som ti už povedala nám tu to vadiť nebude, ver mi že aj v mojich poviedkach sa isto nájdu preklepy ale zatial sa na to nikto nesťažoval, ale tak nevadí ... sem dávaj čokolvek čo preložíš alebo napíšeš
:: Ostatné :: Písanie :: Z pera Terrik
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: