Diskusia o pope
4 posters
Diskusia o pope
K tomuto vážne nemám čo dodať, ak nechcem urážať ten štýl, tak sa zdržím slova radšej
Re: Diskusia o pope
Tiež tento štýl nejako nemusím, ale istej osôbke (ozaj nechcem Lady Gagu menovať) sa podarilo takmer nemožné. Myslím si, že niektoré jej piesne sú dokonca počúvateľné
Deftie- obyčajný človek
- Počet príspevkov : 20
ja práveže tento štýl kľudne môžem ..samozrejme,že Lady Gaga nekomentujem a mám o nej a jej životnom štýle svoj názor a o jej pesničkách tiež.... ale napríklad taký Bruno Mars nie je na zahodenie a jeho pesnička "Who is" ma proste dostane vždy
Lexy- book freak
- Počet príspevkov : 51
no ked mám slabú chvílku tak Bruna si rada vypočujem, ale to musí byť ozaj aby som mala na to náladu napr. túto skladbu od neho mám moc rada
Bruno Mars - Lazy song
Bruno Mars - Lazy song
- kód:
http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0
nóó jasné Lazy song! skvelý výber! ... pre mňa to je vždy lepšie ako napr. Backstreet boys alebo N sync ..to je už riadna divočina
Lexy- book freak
napísala som prvé, čo ma napadlo ako odstrašujúci príklad ... jj, Bruno Mars a jeho Lazy song u mňa vedie .. ale skús si vypočuť aj "Who is", som zvedavá na názor
a hehe, tiež si spievam dosť často aj Billionaire .. veď možno raz, ktovie
a hehe, tiež si spievam dosť často aj Billionaire .. veď možno raz, ktovie
Lexy- book freak
presne billionare je tiež genialna skladba aj just the way you are, oprav ma ak to bruno nespieva
spieva to on dobre si to napísala ... a Grenade mám ako zvonenie na telefóne
Lexy- book freak
no proste bruno asi jediný popový spevák, ktorého môžem počúvať a nestoja mi vlasy dupkom
neviem, či ho zaradím dobre do kategórie POP, ale myslím, že áno ..ale strašne sa mi páči aj Phil Collins, pre mňa to je neskutočná osobnosť a jeho hudba je božská!
Lexy- book freak
no tak neviem kde by som ho inde zaradila ako pop no phill collins je zase iná kapitola, myslím že on medzi popových spevákov nepatrí.
Ja osobne proti popu nič nemám Netvrdím, že ho cielene vyhľadávam. Ja vlastne cielene nevyhľadávam už nič Ale niektoré piesne mám vcelku rada
Povolenie tohoto fóra: